Zazou

Zazouról.....

 

Ő a második cicám. Megegyező szülőktől mint Emily. Emily vásárlásánál megbeszéltem a tenyésztővel,hogy szeretnék még egy kislányt ,hogy Emily ne unatkozzon. Amikor megszületett a következő alom ,két lány cica közül választhattam. Akkora szemei voltak mint egy bagolynak. A választás itt is a másodperc töredékéig tartott. :-)

 

 

Zazou becenevei Zsazsa vagy a Bagdadi tolvaj. Semmi nincs biztonságban előtte.

Mindent elfogyaszt ami ehető és megkaparintható. Legyen az kínai maradék a tányérról vagy pizza . Imádja a sütő tököt is. Természetesen vigyázok,hogy ne vigye túlzásba ,és amit elcsen ne legyen káros számára és csak kevéske legyen, de a sikerélménytől sem szeretném megfosztani.

Az a baj,hogy Zsazsa nagyon fifikás ,zacskó vagy cipzár nem akadály. És nagyon gyorsan és halkan csinálja. Néha próbálta már Emilyt letaszítani a trónjáról , de addig míg egy finom falat számára fontosabb ,ez soha nem fog összejönni. :-)

 

Zazou scnurrt ohne ende. Sie liebt essen , man muss aufpassen das die anderen süssen auch genug abbekommen . Mitleid was das essen betrifft kennt sie nicht ! Hauptsache sie hatte genug. Leider klaut sie auch leidenschaftlich gern. Sport mag sie nicht , wozu aber auch wenn man bzw. Katze so aussieht ?! :-)