Emily 

Emily     szül.2010.11.21       Seal Tabby Point with white


Emilyről...

 

Az első cicám. Az interneten találtam rá a képre amiről ő integetett nekem . Csakis nekem integetett !  Ez az első pillanattól fogva egyértelmű volt. Éreztem,hogy ő az enyém lesz. Nem érdekelt ,hogy milyen fajta , korú , vagy nemű , csak az érdekelt ,hogy megszerezzem.:-)

Egy hosszabb telefon beszélgetés után szinte azonnal indultam is érte németországba.

 

Emily a titkos kedvencem , ez természetesen a kettőnk titka. Bece neve a „Hadvezér” . Nem azért mert az első cicám , hanem a személyisége miatt. Vezetésre született ! Semmi kétség. Emily nagyon okos és hamar tanítható. Kutyához hasonlóan hallgat a nevére. Ha szólítom azonnal jön. Picit félénk és bizalmatlan az idegenekkel ,de ha valakit a kegyeibe fogad akkor nincs menekvés a szeretete elől.:-)

Kiegyensúlyozott és nyugodt cica ha az alattvalói az elképzelései alapján viselkednek. Néha viszont rendet kell tennie a királyságban. Emily nem a demokrácia híve,nem megvesztegethető , és nem tűri a lázadást. :-) De igazságos és nem durva a gyengébbekkel.

Emily ist  eine ausgeglichenes Mädchen. Sie ist die sensiebelste von allen. Sie liebt wasser,folgt uns sofort ins Bad damit sie auch mitplanschen kann. Sie ist unsere erste Katze.

     Ez az a bizonyos kép !